Solliciteren bij ons?

Bekijk onze vacatures of stuur een vrije sollicitatie.

Solliciteren bij
Muziekschool Lochristi?


Bekijk onze vacatures
Onderwijs op maatProfessioneel onderwijs op maat.

Wij zorgen ervoor dat onze leerkrachten de nodige ruimte en ondersteuning krijgen om iedere leerling als individu te benaderen. Dit stelt hen in staat onderwijs te bieden dat inspeelt op de unieke behoeften en het tempo van elke leerling, zodat die zich optimaal kan ontwikkelen in een professionele, zorgzame omgeving.

Onderwijs op maat

Een muzikale familie.

Wij zijn meer dan een onderwijsinstelling; wij zijn ook een hechte gemeenschap. We bouwen aan sterke banden tussen leerlingen, leerkrachten en de bredere samenleving.
Onze kampen, workshops en lessen bevorderen een gevoel van samenhorigheid en creëren een levendige, ondersteunende vriendengroep.

Een muzikale familie

Innovatie en creativiteit.

In onze schoolcultuur staat de vrijheid om te verkennen en te innoveren voorop. We moedigen open communicatie en creatieve vrijheid aan, waardoor leerkrachten en leerlingen samen grenzen kunnen verleggen. Onze school is een broedplaats voor nieuwe ideeën en initiatieven, waar ieders inbreng wordt gewaardeerd en gestimuleerd.

Innovatie en creativiteit

Vacatures

Vrije Sollicitatie

Doorlopend Mogelijk

Leerkracht Klassieke Gitaar

Op maandag, donderdag en/of vrijdag. Solliciteren kan vanaf 21/06/2024

Leerkracht Piano

Op zaterdag. Solliciteren vanaf 21/06/2024

Goed om te weten

🤝

Internationaal Team

We zijn trots op ons internationaal team, wiens diverse achtergronden een unieke meerwaarde bieden aan ons onderwijs. Ons meertalig lesaanbod verbindt gemeenschappen door taalbarrières te overbruggen en mensen te verbinden.

🌱

Persoonlijke groei

We stimuleren de voortdurende ontwikkeling van elke leerkracht, met een boeiende en innovatieve omgeving die zowel beginnende als ervaren docenten inspireert tot professionele groei.

💡

Vrijheid in creatie

Creativiteit kent geen grenzen. Open communicatie en innovatieve vrijheid zijn de fundamenten waarop onze muziekschool bouwt, waarbij we initiatief en nieuwe ideeën omarmen.

📚

Essentiële bouwstenen

Wij waken over een evenwichtige mix van theorie, leesvaardigheid en speeltechniek. Deze elementen zijn cruciaal voor het ontwikkelen van begrip, vaardigheid en muzikaliteit.

🚀

Innovatief Muziekonderwijs

Draag bij aan onze voortrekkersrol in het muziekonderwijs en help ons educatieve grenzen te verleggen. We ondersteunen je als school graag bij het ontwikkelen en uitwerken van nieuwe projecten.

🏕️

Jeugdwerk

Naast muziekonderwijs zit ook jeugdwerk in ons DNA. Onze musical- en muziekkampen bieden een kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, plezier te hebben en blijvende herinneringen te creëren.

Over Muziekschool Lochristi

Muziekschool Lochristi, VZW staat voor een professionele en toegankelijke muziekopleiding waar de individuele opvolging van de leerling centraal staat.

Wij bieden een divers lessenpakket aan voor kleuters, jongeren én volwassenen.

Sinds onze oprichting in 1989 zijn we uitgegroeid tot een school met meer dan 450 leerlingen, van alle leeftijden, met een gevarieerd aanbod van ca. 20 verschillende lessen, maar ook kampen en workshops.

Logo
Top